Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τιμή που μου έκαναν να με βραβεύσουν ως Αθλητικό Μάνατζερ της χρονιάς 2021

Για την τιμή που μου έκαναν να με βραβεύσουν ως Αθλητικό Μάνατζερ της χρονιάς 2021, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, σε όλα τα μέλη της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής. 

Ευχαριστώ όλους έναν προς έναν και όλες μία προς μία.  Ευχαριστώ όλους τους διακεκριμένους καθηγητές και καθηγήτριες και όλα τα καταξιωμένα στελέχη στο χώρο της οργάνωσης και διοίκησης του αθλητισμού για όσες συμβουλές, γνώσεις και υποστήριξη μου πρόσφεραν απλόχερα στην διαδρομή  των δέκα περίπου τελευταίων χρόνων.

Μια διαδρομή που ξεκίνησε το 2011 από μια απλή ανάγκη για απόκτηση περισσότερων γνώσεων και δεξιοτήτων  στο χώρο της οργάνωσης και διοίκησης, η οποία με οδήγησε στο διατμηματικό μεταπτυχιακό των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και Τρικάλων και στην συνέχεια στην ΕλλΕΕΔΑΑ και στις προσπάθειες για μια καλύτερη οργάνωση και διοίκηση στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Όλο το περιβάλλον της ΕλλΕΕΔΑΑ αποτέλεσε για μένα πηγή αυτοπεποίθησης, γνώσης και δύναμης.

Σας ευχαριστώ πολύ Αλεξανδρή Κώστα, Τζέτζη Κώστα, Κώστα Γιώργο, Γκανάτσιε Γιώργο, Ρουσσέτη Μαγδαλινή, Δράκου Αμαλία, Τάχη Σταύρο, Γαργαλιάνε Δημήτρη, Αυθίνε Γιάννη, Κάκκο Βασίλη, Μαίρη Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη, Ιδιαίτερα να ευχαριστήσω και όσους παρεβρέθηκαν την πρώτη ημέρα του συνεδρίου στην Θεσσαλονίκη. Την Ολυμπιονίκη μας και Αντιπεριφερειάρχη Βούλα Πατουλίδου, τον Υφυπουργό Σταύρο Καλαφάτη, τον Βουλευτή Δημήτρη Κούβελα, τον αντιπρόεδρο της ΕΟΕ Αγγελούδη Στέλιο, τον πρόεδρο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Κυριάκο Γιαννόπουλο, τον διεθνή καλαθοσφαιριστή Νίκο Σταυρόπουλο, τον πρόεδρο της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Βράμπα Ιωάννη