Ευχαριστήριο μήνυμα

Ήρθε η εποχή όλοι μαζί να αλλάξουμε πολλά!

Ένα εκλογικό μήνυμα τόσο ξεκάθαρο και τόσο δυνατό, το οποίο μας φέρνει όλους μπροστά στις ευθύνες μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν στις συζητήσεις κατά την διάρκεια της μεγάλης και πρωτοφανούς προεκλογικής περιόδου και ιδιαίτερα όσους υποστήριξαν τις θέσεις και τους υποψηφίους της πρωτοβουλίας Δώσε Πάσα. Αυτές οι συζητήσεις με ανθρώπους που αγωνιούν για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ και ιδιαίτερα με τους εθελοντές παράγοντες που καταβάλλουν υπέρμετρες προσπάθειες για τη βιωσιμότητα των σωματείων τους, μου χάρισαν  γνώση, εμπειρία αλλά και την σιγουριά πως μπορούμε τελικά όλοι μαζί να αλλάξουμε πολλά!

Ευχαριστώ επίσης από καρδιάς όσους έδωσαν την δυνατότητα να είμαι μέλος στο ΔΣ της ΕΟΚ και ιδιαίτερα τον επικεφαλής της πρωτοβουλίας Δώσε Πάσα και Πρόεδρο πλέον της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο.

Τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη του, αλλά και για την πρότασή του στο ΔΣ να αναλάβω την ευθύνη της θέσης του Ειδικού Γραμματέα για θέματα Οργανωτικής Διαφάνειας και Χρηστής Διακυβέρνησης.  Ευχαριστώ θερμά και όλα τα μέλη του ΔΣ για την αποδοχή της πρότασης αυτής. Εύχομαι σε όλες και όλους μια καλή και αποτελεσματική «διοικητική» χρονιά.

Βασίλης Ντάκουρης

Ειδικός Γραμματέας της ΕΟΚ για θέματα Οργανωτικής Διαφάνειας και Χρηστής Διακυβέρνησης

Πτυχιούχος ΣΕΦΑΑ (πρώην ΤΕΦΑΑ) Αθηνών με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση και μεταπτυχιακές σπουδές στην Άσκηση και Ποιότητα Ζωής

Μέλος της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής

Διεθνής Καλαθοσφαιριστής με την Εθνική Ελπίδων και την Εθνική Παίδων

Πρώην Επαγγελματίας Καλαθοσφαιριστής και Προπονητής

Για μια ομοσπονδία συμμετοχής και ανάπτυξης με διαφάνεια !!! http://www.basket12.gr.

 Facebook
 Twitter
 YouTube
 Instagram
 Linked In
 Basket12
Advertisement
Αρέσει σε %d bloggers: